Bedrijf

Cobra-Suspension is één van de toonaangevende fabrikanten van sport suspension in Europa. Cobra-suspension heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van sport suspension voor raceauto’s en de standaard personenwagens.
Bij de start in het begin van de jaren tachtig met Race teams in de Dutch Touring Car Championship zoals de BMW E30 en de Mercedes W201, lag de focus in die jaren tachtig vooral op de ontwikkeling van sport suspension voor raceauto’s, tuning liefhebbers en andere speciale projecten voor autofabrikanten. Sinds 2008 is Cobra Suspension ook actief in de rally wereld.

De technologie waarmee Cobra-suspension zijn ontwikkelingen gebruikt voor suspension Systems voor de race en rally wereld, is dezelfde voor de innovatieve ontwikkeling van de suspension Systems van de normale personenwagens. Met het grootste aanbod in de industrie, heeft Cobra-suspension een evenredig aanbod voor personenwagens, Tuning auto’s, en het top niveau van de race wereld.
Cobra-suspension producten worden getest onder de meest extreme condities, en wij gebruiken deze resultaten om onze producten nog verder te ontwikkelen om zodoende het optimale sport suspension systeem te ontwikkelen voor uw auto. Onze flexibele productie faciliteiten geven ons de mogelijkheid om de beste technologie uit de race industrie aan te passen voor het persoonlijk gebruik. In aanvulling op de beste kwaliteit materialen, en hoogwaardige productiefaciliteiten is Cobra-suspension er trots op dat ze flexibel zijn in productie en productieontwikkeling. Cobra-suspension verlagingveren geven niet alleen je auto die race uitstraling, maar zorgen er tevens voor dat de wegligging bij het accelereren, nemen van bochten en remmen verbeterd tot de meest hoge verwachtingen. Een perfect gebalanceerde controle van je auto in elke situatie.
Cobra-suspension is niet zomaar een fabrikant, het is een bedrijf wat staat voor kwaliteit, service en innovatieve ontwikkelingen. Met een distributie netwerk voor meer dan 20 landen in Europa en Azië willen we voldoen aan de hoge eisen die zowel de klant, als wij zelf eisen. We bieden het grootste programma in Europa voor personenwagens van Europese en Aziatische makelaardij. U kunt de perfecte oplossing beleven wanneer het aankomt op kwaliteit, prestaties, controle en de plezier van het rijden.

Search
nl